Unieke moestuinbakken & zandbakken

Ultrasnel een houten moestuinbak, zandbak, plantenbak, plantensteun of voederhuisje maken, precies zoals jij het wil!

3 UNIEKE VOORDELEN

MODULAIR | ZO RENDEERT JE INVESTERING ELK SEIZOEN, HET HELE JAAR DOOR!

Een moestuinbak, zandbak, plantenbak, plantensteun, voederhuisjes of fruit- en groentekooi. De modulaire onderdelen van WITBOSCH zijn voor tuinliefhebbers wat speelblokjes zijn voor kinderen: zonder gereedschap en moeite te combineren tot nuttige tuintoepassingen en al even makkelijk te hergebruiken in steeds nieuwe en wisselende seizoenstoepassingen.

DUURZAAM | DAAROM GEVEN WE EEN LEVENSLANGE GARANTIE!

In aluminium, roestvrij staal, kurk of thermisch gemodificeerd hout … onze tuintoepassingen combineren en contrasteren prachtig met de natuurlijke kleuren van uw tuin. Bovendien zijn al onze producten door een doordachte en kwalitatieve materiaalkeuze bijzonder duurzaam. Ze gaan een leven lang mee en bieden een mooi alternatief voor de roofbouw op onze natuurlijke rijkdommen.

ULTRASNEL | MONTEREN ZONDER MOEITE!

Geen handigheid of gereedschap vereist dankzij een slimme en ultrasnelle montagemethode. Voor jong en oud, voor handig en onhandig, en iedereen daar tussenin. Monteer in een oogwenk een kant-en-klaar bouwpakket of ga zelf creatief aan de slag en combineer naar eigen inzichten modulaire onderdelen tot een toepassing op maat van jouw tuin.

Verbazingwekkend hoe makkelijk moestuinieren in een houten moestuinbak eigenlijk is. Hartelijk aanbevolen!

Familie Michielssen
Overijse

Heerlijk om creatief aan de slag te gaan. Ik bouwde een plantenbak om tot opbergkist bij onze zandbak.

Natan
Antwerpen

Prima kwaliteit! Makkelijk in elkaar te zetten plantenbak.

Hanke
Rotterdam

Er werd geïnformeerd hoe ik de artikelen wilde gaan gebruiken en of ik dan wel alle benodigdheden daarvoor had besteld. Toen dat niet zo bleek te zijn, werden de ontbrekende delen gratis bijgevoegd. TOP!

Yvonne
Sliedrecht

TUINTOEPASSINGEN VOOR HET LEVEN, NIET VOOR EVEN

Bruno van WITBOSCH

Tuinliefhebber

WITBOSCH is een jong en innoverend bedrijf van bij ons met een uniek concept van modulaire, écht duurzame en ultrasnel te monteren tuintoepassingen.

Stel zelf de ideale toepassing voor jouw tuin samen met behulp van slim ontworpen modulaire onderdelen. Of kies uit een ruim aanbod van voordelige en kant-en-klare bouwpakketten.

Monteer door eenvoudig vastklikken van onderdelen razendsnel een vierkantemetertuin, een houten moestuinbak of plantenbak, een houten zandbak, een plantensteun, een voederhuisje of een fruit- en groentekooi op maat van jouw tuin.

Hergebruik de onderdelen het hele jaar door in steeds wisselende seizoensgebonden tuintoepassingen. Onderdelen kunnen netjes plat en compact in de tuinschuur opgeborgen worden wanneer ze niet in gebruik zijn.

De onderdelen zijn bijzonder duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo worden alle steunstaken en koppelstukken gemaakt van geanodiseerd, duurzaam aluminium. Want aluminium is immers eeuwig recycleerbaar en wordt gewonnen uit een onuitputtelijke grondstof. De plantensteunen zijn van roestvrij verenstaaldraad en dus duurzaam onverslijtbaar. De decoratieve eindstukken zijn onder hoge druk samengeperste kurkkorrels, het natuurlijk en duurzaam alternatief voor kunststof. Op al deze onderdelen bieden we je zonder verpinken een levenslange garantie!

De modulaire houten balken van onze zandbak, moestuinbak, plantenbak en kantopsluiting bouwpakketten genieten van minimaal 5 jaar garantie en worden gemaakt van thermisch gemodificeerd vurenhout afkomstig uit duurzaam beheerde noordelijke bossen. De duurzaamheid en stabiliteit van het gebruikte hout wordt drastisch verbeterd door middel van een innovatieve en onschadelijke hittebehandeling.

Alle gebruikte materialen zijn stuk voor stuk 100% recycleerbaar en plegen geen roofbouw op schaarse natuurlijke rijkdommen. Een mooi duurzaam  alternatief voor de vaak chemisch (!) behandelde en weinig duurzame tuintoepassingen die klassieke tuincentra massaal overspoelen en al erg snel op de vuilnisbelt belanden.

WITBOSCH producten zijn van eigen bodem en worden hoofdzakelijk in België en Nederland vervaardigd.

AFHAALPUNT & DEMOTUIN

Kom gerust op afspraak langs en bezoek mijn grote, landelijke tuin. Je kan er de talloze tuintoepassingen van WITBOSCH ontdekken. Vergewis je van de kwaliteit en het gebruiksgemak van de onderdelen en bouwpakketten door er zelf even mee aan de slag te gaan.

Overtuigd? Je kan meteen meenemen wat je nodig hebt. Alles is ruim voorradig.

Adres

Hoogheidestraat 1, 1910 Kampenhout, België

Openingsuren | Op afspraak

Weekdagen: 9 - 22 u

Weekeinde: 10 - 20 u