DUURZAAM TUINPLEZIER

Ultrasnel en zonder gereedschap een houten moestuinbak, zandbak, plantenbak of plantensteun maken precies zoals jij het wil!

3 UNIEKE VOORDELEN

MODULAIR | ZO RENDEERT JE INVESTERING ELK SEIZOEN, HET HELE JAAR DOOR!

Een moestuinbak, zandbak, plantenbak, plantensteun, voederhuisjes of fruit- en groentekooi … de modulaire onderdelen van onze kant-en-klare bouwpakketten zijn voor tuinliefhebbers wat speelblokjes zijn voor kinderen: zonder gereedschap en moeite onderling te combineren en al even makkelijk te hergebruiken in steeds wisselende seizoenstoepassingen voor in je tuin.

DUURZAAM | DAAROM KRIJG JE EEN LEVENSLANGE GARANTIE!

In aluminium, roestvrij staal, kurk of larikshout … onze kant-en-klare bouwpakketten combineren en contrasteren prachtig met de natuurlijke kleuren van uw tuin. Bovendien zijn al onze producten door een doordachte en kwalitatieve materiaalkeuze bijzonder duurzaam. Ze gaan een leven lang mee en bieden een slim alternatief voor de roofbouw op onze natuurlijke rijkdommen.

ULTRASNEL | MONTEREN ZONDER MOEITE!

Geen handigheid of gereedschap vereist dankzij een slimme en ultrasnelle montage. Voor jong en oud, voor handig en onhandig, en iedereen daar tussenin. Monteer in een oogwenk onze kant-en-klare bouwpakketten. Of ga creatief aan de slag en combineer naar eigen inzichten meerdere bouwpakketten of losse modulaire onderdelen met elkaar.

Echt makkelijk op te zetten. En nog steeds verbazen we er ons over hoe snel en hoeveel er geoogst kan worden uit zo'n moestuinbak. Warm aanbevolen!

Familie Michielssen
Overijse

TUINACCESSOIRES VOOR HET LEVEN, NIET VOOR EVEN

Bruno Verhaeghe

Tuinliefhebber

WITBOSCH is een jong en innoverend bedrijf van bij ons met een uniek concept van modulaire, echt duurzame en ultrasnel op te zetten tuinaccessoires.

Stel zelf de ideale toepassing voor jouw tuin samen met behulp van diverse modulaire onderdelen: onze SMART PARTS. Of kies uit een ruim assortiment van kant-en-klare bouwpakketten: onze SMART APPS.

Maak razendsnel een plantensteun, een vierkantemetertuin, een houten moestuinbak, een houten plantenbak, een voederhuisje, een fruit- en groentekooi of een houten zandbak door de onderdelen eenvoudig vast te klikken.

Hergebruik de modulaire onderdelen in steeds wisselende seizoensgebonden tuintoepassingen, het hele jaar door. Wanneer niet in gebruik kunnen ze netjes plat en compact in de tuinschuur opgeborgen worden.

Onze kant-en-klare bouwpakketten en onderdelen zijn bijzonder duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo worden de steunstaken en koppelstukken gemaakt van geanodiseerd aluminium, de haken en plantensteunen van roestvrij verenstaaldraad en de beschermende en decoratieve eindstukken van onder hoge druk samengeperste kurkkorrels. Op deze onderdelen bieden we je zonder verpinken een levenslange garantie!

De modulaire en chemisch onbehandelde houten balken uit onze zandbak, moestuinbak en plantenbak bouwpakketten worden vervaardigd van Noord-Europese Lariks (Lorken). Je geniet van minimaal 5 jaar garantie.

Alle gebruikte materialen zijn 100% recycleerbaar en plegen geen roofbouw op schaarse natuurlijke rijkdommen. Een knap alternatief voor de massaal geproduceerde, chemisch behandelde en weinig duurzame tuintoepassingen die klassieke tuincentra overspoelen en snel op de vuilnisbelt belanden!

WITBOSCH onderdelen en bouwpakketten zijn Belgisch design en worden hoofdzakelijk in België en Nederland vervaardigd.

AFHAALPUNT & DEMOTUIN

Kom gerust op afspraak even langs en bezoek mijn grote, landelijke tuin. Je kan er de diverse bouwpakketten en onderdelen ontdekken. Vergewis je van  kwaliteit en gebruiksgemak door er zelf mee even aan de slag te gaan. 

Overtuigd? Alle bouwpakketten en onderdelen zijn voorradig en kan je meteen mee naar huis nemen.

Adres

WITBOSCH bv, Hoogheidestraat 1, 1910 Kampenhout, België

Openingsuren | op afspraak

Weekdagen: 9 - 22 u

Weekeinde: 10 - 20 u