Duurzaam modulair design voor tuin & terras

Ultramakkelijk een houten moestuinbak, zandbak, plantenbak, plantensteun of voederstation bouwen. 

Precies zoals jij het wil.

4 UNIEKE VOORDELEN

MAKKELIJK | ULTRASNEL MONTEREN ZONDER MOEITE!

Handigheid noch gereedschap vereist dankzij een slimme en ultrasnelle montagemethode. Voor jong en oud, voor handig en onhandig, en iedereen daar tussenin. Ga aan de slag met een kant-en-klaar bouwpakket of combineer naar eigen inzichten modulaire onderdelen tot een toepassing helemaal op maat van je tuin of terras.

MODULAIR | ZO RENDEERT JE INVESTERING ELK SEIZOEN, HET HELE JAAR DOOR!

Een moestuinbak, zandbak, plantenbak, plantensteun, voederstation of fruit- en groentekooi. Modulaire onderdelen van WITBOSCH zijn voor tuinliefhebbers wat speelblokjes zijn voor kinderen: zonder gereedschap en moeite te combineren tot allerlei toepassingen voor tuin en terras en al even makkelijk te hergebruiken in steeds wisselende seizoenstoepassingen.

DUURZAAM | DAAROM GENIET JE VAN LEVENSLANGE GARANTIE!

In aluminium, roestvrij staal, kurk of thermisch gemodificeerd hout … het modulair design van WITBOSCH combineert én contrasteert prachtig met de natuurlijke kleuren van je tuin. Bovendien zijn alle onderdelen door een kwalitatieve materiaalkeuze bijzonder duurzaam. Ze gaan een leven lang mee en bieden een mooi alternatief voor de roofbouw op onze natuurlijke rijkdommen.

DESIGN | SLIMMER EN BETER!

Design is niet alleen een kwestie van hoe iets eruit ziet. Design is vooral hoe iets werkt. Waarbij meer gecreëerd wordt dan de loutere som van de (onder)delen. Zoals onze slimme(re) oplossingen voor tuin en terras. Verrassend anders. Verassend beter.

Verbazingwekkend hoe makkelijk moestuinieren in een houten moestuinbak eigenlijk is. Dikke aanrader!

Familie Michielssen
Overijse

Heerlijk om creatief aan de slag te gaan. Ik bouwde een plantenbak om tot opbergkist bij onze zandbak.

Natan
Antwerpen

Prima kwaliteit! Makkelijk in elkaar te zetten plantenbak.

Hanke
Rotterdam

Er werd geïnformeerd hoe ik de artikelen wilde gaan gebruiken en of ik dan wel alle benodigdheden daarvoor had besteld. Toen dat niet zo bleek te zijn, werden de ontbrekende delen gratis bijgevoegd. TOP!

Yvonne
Sliedrecht

DUURZAAM MODULAIR DESIGN VOOR HET LEVEN, NIET VOOR EVEN

Bruno van WITBOSCH

Ondernemer met een passie voor het buitenleven

WITBOSCH is een jong en innoverend bedrijf van bij ons met een uniek concept van écht duurzaam, modulair en ultramakkelijk te monteren design voor tuin en terras.

Stel zelf de ideale tuintoepassing samen met behulp van slim ontworpen modulaire onderdelen. Of kies uit een ruim aanbod van voordelige kant-en-klare bouwpakketten.

Monteer door eenvoudig vastklikken razendsnel een vierkantemetertuin, een houten moestuinbak, plantenbak of zandbak, een plantensteun, een voederstation, een fruit- en groentekooi enz., helemaal op maat van jouw tuin.

Hergebruik de modulaire onderdelen het hele jaar door in steeds wisselende seizoensgebonden tuintoepassingen. Wanneer de onderdelen niet in gebruik zijn kunnen ze netjes plat en compact in de tuinschuur opgeborgen worden..

Alle onderdelen zijn bijzonder duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo worden steunstaken en koppelstukken gemaakt van geanodiseerd, duurzaam aluminium. Want aluminium is immers eeuwig recycleerbaar en wordt gewonnen uit een onuitputtelijke grondstof. Plantensteunen zijn gemaakt van roestvrij verenstaaldraad en dus onverslijtbaar duurzaam. De decoratieve eindstukken worden gemaakt van samengeperste kurkkorrels, een natuurlijk en duurzaam alternatief voor kunststof. Op al deze onderdelen bieden we je zonder verpinken een levenslange garantie!

De modulaire houten balken van onze zandbak, moestuinbak, plantenbak en kantopsluiting bouwpakketten genieten van minimaal 5 jaar garantie en hebben een verwachtte levensduur van wel 20 jaar dankzij een innovatieve hittebehandeling. Deze langdurige blootstelling van het hout aan hitte, stoom en water verbetert drastisch de vormstabiliteit én de natuurlijke weerstand tegen insecten en rot.

Alle gebruikte materialen zijn 100% recycleerbaar en plegen geen roofbouw op schaarse natuurlijke rijkdommen. Een écht duurzaam alternatief voor de vaak chemisch (!) behandelde en weinig duurzame tuinproducten uit de klassieke tuincentra die meestal snel op de vuilnisbelt belanden.

WITBOSCH producten worden hoofdzakelijk in België en Nederland vervaardigd.

AFHALEN & DEMOTUIN

Kom gerust langs op afspraak en bezoek mijn grote, landelijke tuin met heel wat modulaire design voor tuin en terras van WITBOSCH.

Overtuigd? Neem meteen mee naar huis wat je nodig hebt. Alles is ruim op voorraad beschikbaar.

Adres

Hoogheidestraat 1, 1910 Kampenhout, België

Openingsuren | Op afspraak

Weekdagen: 10 - 22 u

Weekeinde: 12 - 20 u